Blog

 

Když manžel a manželka fungují jako tým, jsou jako pilot a druhý pilot, kteří mají stejný letový plán. I když vzniknou problémy, oba přemýšlejí v pojmech "my", a ne "já".

1. Odhodlání

28.10.2019

Manžel a manželka, kteří jsou odhodlaní spolu zůstat, berou manželství jako trvalý svazek a to jim oběma dává pocit jistoty. Každý z partnerů důvěřuje tomu, že ten druhý od něj neodejde, i když nastanou těžké chvíle.

GDPR

29.05.2018

Ohlášení pověřence GDPR

Oblast vzdělání vnímám jako první a podstatnou příčinu všech dalších změn, vzdělání nikoliv ve smyslu hromadění informací, ale ve smyslu moudrosti na základě zkušenosti a vědomí toho, že vše na Světě je propojené a ovlivňující se, dnes více než v minulosti, vzdělávání, které umožňuje umět si udělat vlastní názor, jednat na základě argumentů a...

V minulém týdnu v naší školce a škole proběhla hloubková týdenní kontrola České školní inspekce. Inspekce nezjistila žádná vážná pochybení, žádné podivné transakce s financemi ani jiné podezřelé praktiky.

Stále častěji slyším, jak jsou děti zlobivé, hlavně ti kluci a holky jak jsou hodné - poslušné. Nejsem si jist, zda je to dobře.